Contacte

Localització

Les nostres oficines estan situades a l'àrea estratègica del CIM Vallès, a uns 17 km. direcció nord de Barcelona, entre les autopistes AP-7 i C-33, i a 25 km. de l’aeroport de Barcelona, i 60 km. de l’aeroport de Girona. La seva proximitat a Barcelona, considerada la sisena millor ciutat europea per fer negocis i per qualitat de vida, fan de l'entorn un lloc de treball idíl·lic. A més, del gran nombre d'indústries tecnològiques situades a l'àrea i de la seva connexió amb altres ciutats europees.

Direcció

DRACO SYSTEMS S.L.
C/Eduard Maristany 372-374
Nau 20
01889 Badalona
Barcelona (Spain)

Tel.- +34 93 560 70 10

GPS: 41º 25' 50.86" N
          2º 14' 9.161" E

...en cotxe

Mitjançant C-33:Autopista Barcelona-Montmeló, direcció Girona, sortida núm.1 a Mollet del Vallès/Santa Perpètua/Caldes de Montbui. Incorporar-se a la C-59. Seguir aproximadament 1,5km., agafar la sortida direcció Santa Perpètua de Mogoda, i seguir les indicacions direcció CIM Vallès.

Mitjançant AP-7: Autopista del Mediterrani, sortida núm.17, agafar la C-59 direcció Santa Perpètua de Mogoda & CIM Vallès. Seguir les indicacions direcció CIM Vallès.

Mitjançant C-17: Autovia de l'Ametlla, sortida direcció C-59/Santa Perpètua de Mogoda. Seguir aproximadament 1,5km., agafar la sortida direcció Santa Perpètua de Mogoda, i seguir les indicacions direcció CIM Vallès.

...en transport públic des de Barcelona

En Autobús: A través de la línia interurbana Barcelona – Caldes de Montbui (servei per carretera), o bé la línia Barcelona – Sentmenat (servei per autopista o carretera). Amb sortida des de Barcelona, passeig de Sant Joan, núm.54, metro Tetuan (L2), i parada a Santa Perpètua de Mogoda, Avda. Mossèn Cinto Verdaguer amb Rambla (davant benzinera). Un cop a Santa Perpètua, caminar uns 10 minuts en direcció recinte “CIM Vallès”. Companyia Sagalés

En Tren: A través de la línia C3, Barcelona – Vic, Puigcerdà. Sortida des de Barcelona (Sants, Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torre del Baró) fins a parada destí Mollet-Santa Rosa. Un cop a Mollet del Vallès caminar uns 15 minuts en direcció Santa Perpètua de Mogoda “CIM Vallès".Rodalies RENFE

Dades de contacte

Qüestions generals

Per qualsevol consulta o per sol·licitar informació sobre els nostres serveis o productes, es pot posar en contacte amb nosaltres a: Informació

Oportunitats Partnership

Si creieu que podem col·laborar en algun projecte en comú, no dubteu en contactar amb nosaltres! Partnership

Uneix-te al nostre equip

Quina va ser la darrera vegada que et vas DIVERTIR a la feina? Estem cercant TALENTS amb una passió total pel que desenvolupen!
Si ets una persona pro-activa i tens ganes de formar part del nostre equip, envia'ns el teu CV al nostre departament de Recursos Humans indicant en quina àrea t'interessaria treballar:
Enginyeria Hardware
Enginyeria Software
Comercial
Administració
Producció Documentació

Departaments

Atenció al Client: Suport

Departament d'Administració: Comptabilitat

Departament Comercial: Comercial

Departament Hardware: Enginyeria

Departament Software: Software

Webmaster

En cas de problemes durant la visualització del nostre web o en la descarrega d'algun document, es pot posar en contacte amb nosaltres a: Webmaster